Veckorna före jul ✨️

Jag hade nästan förväntat mig att vi skulle bli sjuka direkt efter Stockholms resan, men vi klarade oss nån vecka. Wilma fick samma flunssa som alla andra på dagis. En seg hosta har hon ännu. Natten till lördag blev hon gnällig och klagade över sjukt öra. Så på lördagen då jag var på jobbet åkte hon och Johnny till akuten. Det var som väntat, öroninflammation. Så det blev en antibiotika kur och värkmedicin. 


Vad har vi annars pysslat med de senaste veckorna då? Ja förutom jobbat då. Dagisjulfesten blev uppskjuten flera gånger, så jag har fått byta två kvällar till morgonturer, så idag känns det som om jag knappt sovit något på en vecka 😵‍💫.


En helg var vi på marknad till Koskö. Kom därifrån med goda syltgrisar 😋.


Vi har bakat pepparkakor. Skönt att ha färdig deg bara att ta fram ur frysen. Wilma blev nöjd och pepparkakorna goda. 


Lite julshopping blev det på samma gång som vi var in till stan för att se på jultomtens tåg.


Det här loket hade de svängt fel väg, skulle nog ha sett bättre ut om det varit rätt väg. Varför de svängt på det kan man ju undra.


Johnny har lagat två fina paket att ha under granen 🎁 😍.


En söndag var vi på tomtegröt och badminton till fd skolan i Veikars. Lite lek på dagisgården blev det också.


Kalla dagar har vi haft och här var vi ute en stund just före febern slog till på kvällen.


Så här före jul är det ju en hel del man vill få gjort. Även i år går man och funderar över om man ska hållas frisk från corona över jul. Det finns ju överallt just nu och dessutom har jag blivit exponerad från flera håll så är väl nog bara att hålla tummarna 👍.

Någon storstädning blir det inte här. Jag ska ju ändå jobba alla tre juldagar. Nyåret får jag vara ledig ✨️. Nej nu måste jag nog fortsätta med julstöket 🎅.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0