Konstens natt 2022

I år ordnades äntligen Konstens natt som det brukar i augusti. Vi åkte tidigt till stan alla tre för att hinna ta del av programmet som ordnades. 


Vi började med att gå till Kaserntorget och intilliggande hus. Vid ett ställe kunde man prova på dans för 3-6 åringar. Wilma tyckte det var sådär lagom tråkigt, varför skulle man dansa till en berättelse? Hon ville ju bara dansa 😅. Förstår henne helt och hållet, jag tyckte också att det tog för länge innan de kunde börja dansa på riktigt 🙈.


På ett annat ställe kunde man rita på asfalten. Såg också på en dockteater, men vi gick därifrån innan den var slut, var så högt ljud.


Sedan såg vi på fina bilar. Mötte Tommy, Gunvi och Jussi och gick vidare till centrum. Där sökte vi efter ett ställe där de gjorde ansiktsmålningar. Till sist hittade vi det. Då ville Wilma ha målningen på handen istället 🙂. En "tatuering blev det också, men den hamnade inte på bild.


Sambatåget, eller karnevaltåget, eller vad det nu kallades såg vi också, men så värst imponerande blev vi inte. Det var så utspritt, en del kom först några minuter efteråt då folk redan börjat röra på sig och gå iväg. En del gick fel då de inte såg vart resten av "tåget" hade gått. Wilma tyckte inte om då det var så mycket folk och trängsel så vi sökte oss lite på sidan om. 


Vi blev kaffesnåla, så då passade det bra med lite smått och gott vid ett café 😋.


Vi avslutade vår kväll i stan med lite lek vid en lekpark. Får se om vi alls behöver åka in till stan nästa år, det återstår att se 😉.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0