Juthbacka 2022

Äntligen var det dags för Juthbacka marknaden igen, som jag väntat! Årets höjdpunkt. Tyvärr hade jag ingen röst, men inget kunde stoppa mig. Coronatestet var ju negativt 😉. Var bara rösten som var borta.

Vi kom dit efter 11. Lite sent enligt mig, men vad kan man då vi var 3 personer som skulle bli färdiga för avfärd 🙈.


Som tur hade vi med oss vagnen, den lastade vi full med regnkläder, mat och andra saker. Ja och Wilma förstås 🙂. Hon gick nog lite mellan varven, men ville mest sitta. Det kom en skur, så tur vi hade regnkläderna med. Jag hann nog inte se så noga som jag hade velat, men så är det då man har en 4-åring med sig 🤪. Lite smått hittade vi förstås, mest saker åt Wilma men också två nya muminmuggar för 10€/st åt mig själv 🙂.


Vi träffade Gunvi och Jussi efter några timmar och gick resten av rundan med dem. Åt lite mat på restaurangen, satt bra med riktig mat i magen så vi orkade gå vidare. Det var ju så varmt! 25 grader, fastän det kom en skur. Svetten bara rann 🙈. Men man ska inte klaga, borde väl ha haft shorts istället för jeans 🙂.


Lite över 7 timmar var vi där. Hann faktiskt bara gå igenom ett varv. På vägen tillbaka till bilen åt vi smaskiga syltgrisar.


Vi hann precis åka därifrån innan åskvädret drog in över området. Vi mötte åskan i Munsala och den var precis runtomkring oss, usch då. Men vi slapp bli blöta åtminstone 🙂.

Nu väntar vi redan till nästa års marknad 😉. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0