Semester

I måndags började äntligen min efterlängtade semester. Två veckor ledig. Visserligen skulle jag ju mer än gärna ha åkt på någon resa (typ till Sverige), men det går ju inte i dessa tider tyvärr. Är glad att få vara ledig ändå 🙂.


I måndags var vi till en lekpark och till Wilmas mommo och moffa. Wilma var tyvärr inte på det bästa humöret, men så kan det vara ibland. Det blev ingen lång stund vid lekparken. Var nog snön och isen som ställde till det. Var svårt att gå där och Wilma ville inte rutscha, gunga eller något annat.





Lekparken fanns ganska nära mommo och moffa, så vi for dit och lekte istället. 


Igår blev det en loppisrunda för mig. Hittade lite smått. Inga stora saker. Wilma fick vara hos fammo och faffa under tiden.

Idag blev det äntligen frissa tid för mig. Topparna klippta och lite slingor. Har nog inte färgat håret på flera år, så var trött på min vanliga färg. Får se hur det blir 🙂.


Wilma får vara på dagis tre dagar denna vecka. Blir två dagar nästa vecka. Bra så hon får leka av sig lite. Jag har inga större planer för resten av semestern, men tanken är väl att få städat lite här och där. Nån dag ska jag nog bara ligga framför tv:n, det kan också behövas 🙂. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0