En bra dag på Ikea

Med handdeci och munskydd i högsta hugg åkte vi till Ikea i fredags. Fammo och faffa skötte Wilma. Klockan var lite över 12 då vi kom fram så vi fick gå raka vägen till restaurangen. Hungriga var vi. Där serverades julmat, men någon buffé var vi inte riktigt sugna på att äta ifrån. Inte i dessa tider. Så det fick bli vanlig mat. Min mat var god, medan Johnnys som var dubbelt så dyr fick 0 poäng av 5. 


Efter maten blev det shopping. Någon soffa kunde vi ju inte köpa då den var slut, men en hel del annat fyllde vi nog kärran med. Inspirerades också av fina rum på inredningssidan. Ovanligt sakta gick det att gå igenom Ikea denna gång. Jag som annars brukar skryta med att man lätt går igenom allt på en timme 😀.






X antal timmar senare hade vi handlat färdigt. Kunde också konstatera att Tammerforsarna (eller varifrån allt folk nu var), så var de i alla fall inte lika duktiga som vi här i Österbotten är på att använda munskydd. Ungefär hälften använde munskydd på Ikea. Men någon trängsel var det absolut inte tal om, så vi kunde hålla bra med avstånd åtminstone.

Förutom en massa småsaker som lakan, madrass-skydd, pennor, papper, sängöverkast, kuddöverdrag, ljusstake och diverse andra saker så kom vi också hem med en hylla och några nya lådor till ena delen av klädskåpet.


Bra med lite mera förvaring. Skulle vara snyggt med såna här lådor i hela klädskåpet, men just nu får det räcka med de här tre. Tyvärr kunde man inte lägga nedersta lådan längre ner då gångjärnet tog emot. Inget som vi tänkte på före lådorna skulle på plats. Såg ju så bra ut i butiken, men där saknade skåpen dörrar så fanns inga gångjärn som var i vägen. Nåja, Johnny får lägga någon väska eller andra saker dit under. Jag får nöja mig med mina "trådkorgar". Får åka en ny gång till Ikea då de har soffan i lager igen 🙂.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0