Höstlikt väder på Lillö

Igår var vi till Lillö i regnet. Ja det blåste hårt också, 18 m/s. Inget uteväder precis. Det fanns nästan ingen strand, vattnet gick högt upp. Bryggan hade isen hälsat på, så den var lite sned. Får se sen i vår hur den ser ut och vad som behöver åtgärdas.
 
 
Dörren in till huset fick vi inte upp. Fastän vi låste upp den. Den hade säkert svällt upp i det våta vädret. Hela vägen till Lillö hade vi talat om traktorn som ligger i korgen under soffan. Wilma blev ledsen då hon inte kunde gå in, så det blev inget långt besök. Dessutom var vi inte klädda för att vara ute länge i regn och blåst. Johnny såg då tre minkar sprang på isen och en örn som svävade ovanför dem.
 
Wilma var hungrig, så vi åkte till Bernys på hamburgare. Lilla damen åt nästan en hel burk med spagetti och köttfärssås, sällan det händer. Det slank nog ner nån franskis också ☺. 
 
Efter maten gick vi över till Världsarvssidan vid Bernys. Där i ett rum där de annars brukar ordna utställningar så fanns nu ett litet lekland. Wilma var först tveksam till att gå in i rummet, där var många större barn som sprang runt. Men till sist gick hon in. Hon hoppade och skuttade, hittade leksaker som hon gick omkring med. Sedan satte hon sig i en gummibåt och fiskade lite ☺.
 
 
 
Såg att "leklandet" ska ha öppet fram till sista maj, så hinner nog säkert åka dit igen före det. Synd att det inte finns där över sommaren då vi skulle ha nära dit från Lillö.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0