Två loppisrundor och en "ny" bil

Det var en bra helg! På fredag kväll åkte vi till Lillö. Grillade korv och eldade bastu. Åkte sedan hem igen till natten. På lördag for vi på gårdsloppis till Vöråstan. Regnet hängde i luften och det kom även någon skur mellan varven. Ungefär 15 ställen fanns det att besöka, vi varvade dem alla. Vek även in via Röda Korset loppisen. Hittade nog några saker, bl.a. en gratis Babybjörn potta som såg riktigt bra ut ☺. Johnny fyndade två hästmasker för en billig slant. Wilma somnade till sist i vagnen och sov sig igenom resten av loppisrundan samt vår lunch vid Paninis vid Minimani. Måste sedan väcka henne då vi kom fram till bilen igen. Då fick hon ha picknick i bakluckan.
 
 
Efter loppisrundan åkte vi och såg på bilar. Det tyckte Wilma var intressant. Vi hittade några riktigt fina och reserverade en till nästa dag.
 
På söndag åkte vi hemifrån redan 9.30. Åkte till Sundom på Loppisrace. 38 gårdar hade anmält sig i år, så visste ju att vi inte skulle hinna till alla ställen. Hade på förhand gjort en lista på vilka ställen jag ville besöka. En timme hann vi med innan vi måste avbryta vår runda och åka till bilaffären där vi hade reserverat en bil. Två timmar senare och några blöjbyten senare kom vi ut ur bilaffären med nya nycklar i handen, ja och en "ny" bil förstås. ÄNTLIGEN! Denna gång blev det ingen Opel utan en Skoda, är riktigt nöjd! De främsta kriterierna var ingen röd bil och ingen farmare, utan en bil som ser ut som en bil. Viktigt var ju också att jag får in en barnvagn i bakluckan, och det ska nog gå riktigt bra. Sedan får jag ju hoppas den håller länge också och inte har en massa dolda fel. Lite medkörd var den så det var ju också bra.
 
 
Efter bilköpet åkte vi tillbaka till Sundom och fortsatte vår loppisrunda. Wilmas fammo och faffa kom också med. Wilma var ordentligt trött, så hon somnade i bilen och sov sedan vidare i vagnen. Hon sov sedan 1,5 timme medan vi gick runt bland gårdarna och fyndade lite smått, Wilma fick bl.a. en fin uggleväska. Det blev riktigt varmt att gå runt, 17 grader var det visst. Som avslutning på rundan blev det mat vid grillen i Sundom, gott! 
 
 
Det blev en riktigt lyckad helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0