Förkylningen den fortsätter

Även denna vecka började med förkylning, hade stegring igår kväll igen. Suck! Det blev inget gym förra veckan, får se om det blir något denna vecka. I alla fall inte så länge jag känner mig så här. Har ingen energi. Eller lite energi kanske jag nog har, började städa och plocka direkt jag kom hem från nattjobbet. Var väl så upp i varv då så det gick av bara farten. Nu börjar tröttheten slå till igen. 
 
Solen den skiner och det är riktigt fint väder. Känns lite synd att sitta inne, men orkar inte gå ut. Vad skulle jag göra där? Katterna är åtminstone glada då jag är hemma, då kan de springa ut och in genom dörren. 
 
 
Har länge tänkt baka bröd, kanske jag tar tag i den saken lite senare. Är snål på knäckebröd. Köper ju annars nästan inget bröd, köper jag något så är det en sort med mindre kolhydrater i, Minihillari tror jag att det heter. Det är ju dock bäst att baka eget bröd, så borde nog göra det. Till middag blir det åtminstone blomkålsris med maletköttsås, har en blomkål som måste användas upp så är enklast att laga blomkålsris av den då. 
 
Imorgon är jag ledig. Får väl bli en städdag då. Fortsätta där jag slutar idag. Vet inte när jag senast tvättade golven, ja det var inte i år i alla fall. Säkert före julen någon gång. Nåja, nog om det. Nu vill Whiskas att jag slutar skriva så hon kan ligga i famnen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0