Konstens natt 2017

Igår ordnades Konstens natt i Vasa. Vi var tidigt i farten, redan en 17 tiden kom vi till stan. Gick direkt till det relativt nyöppnade tapas stället, Alhambra. Har inte varit dit förut, men det lät intressant. Det var ganska fullsatt då vi kom och mera folk kom hela tiden. Vi beställde förrätt och varmrätt. Vi väntade och väntade. Efter en timme fick vi vår varmrätt. Då frågade vi om vi inte skulle få någon förrätt. Oj då. Servitrisen sprang genast iväg och efter en stund fick vi förrätten. Förrätten var inget att hurra över, dessutom var den dyr. Några små ostbitar och korvskivor, lite marmelad, salladsblad och vindruvor. Tog inte ens något foto av det för jag var så hungrig så det for ner direkt.
 
 
Varmrätten var desto bättre. Vi tog paella för två och fick in stor panna fylld med ris och olika skaldjur. Jag är ju som sagt inte så förtjust i ris, men det här smakade inte ris, det här var riktigt gott och mätta blev vi.
 
 
Sedan tog det länge innan vi fick betala så det blev lite bråttom. Hade egentligen tänkt se på några uppträdanden, men hann ej då det tog så länge innan vi kom oss därifrån. Mitt tålamod var slut. Tror dock att de inte var förberedda på så mycket folk och det var därför det tog så länge. Kommer nog att gå dit pånytt, då det inte är lika mycket folk där. Sedan blev det bibban. Jag såg på en diafilmsförevisning, gamla vykort från Vasa. Intressant! Sedan gick vi runt på stan.
 
 
Då klockan var 21.30 hade vi sett det vi behövde se och åkte hem igen. Kunde konstatera, som varje år, att det inte finns mycket att se, men vi måste dit varje år ändå. Helt okej kväll blev det ändå, vi hade ju åtminstone tur med vädret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0