En blåsig onsdag

Nu är hösten här igen, ja nästan i alla fall. Ute blåser det hårt och kalla vindar. Vaknade inatt av blåsten och hade svårt att somna om, låg och tänkte på växthuset och paviljongen. Vill inte att de ska flyga bort. Fastän jag känner att jag borde, så kan jag ju inte sitta och hålla fast dem hela dagen, skulle bli ganska långtråkigt. Ikväll har de lovat regn också. Regna får det nog göra, men jag skulle bli glad om det kunde sluta blåsa nu.
 
 
De två senaste dagarna har jag mest spenderat här hemma. På måndagen bakade jag årets första rabarberpaj, blev riktigt gott. Så gott att jag glömde ta en bild. Igår fick dammsugaren komma fram, vet inte vem som försökt odla gräsmatta här inne. Men det är så det är nu sommartid. I alla fall jag glömmer bort att ta av mig skorna, går in genom den ena dörren och ut genom den andra.
 
 
Molly tycker om att smaska i sig gräs som växer lite här och där. Jag i min tur är inte lika glad då det växer gräs och annat ogräs lite här och där. Satt i princip hela halva dagen igår och rensade ogräs på gården samt lite i blombänken också. Då jag ser ut nu så kan jag inte se någon större skillnad. Finns fortfarande mycket kvar. Borde istället blunda då jag går över gården så skulle jag inte se allt ogräs som växer i gruset. Tar dock ingen större stress över det (tror jag), vet att jag aldrig får bort att ogräs. Det hör till då man bor på landet.
 
 
Då jag ser bilden ovan kommer jag på att gräset nog borde klippas igen, det ser inte så här fint ut just nu. Men det får nog bli en annan dag. Gräset efter vägen trimmade Johnny ner i måndags så åtminstone där ser det snyggt ut. Idag har jag istället tänkt åka till gymmet, kan ju inte bara sitta här hemma då jag har semester. Kanske det blir en sväng via något loppis också, vem vet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0