En söndag på Lillö

Igår blev det en riktigt bra dag på Lillö. Tog släpkärran med och började med att plocka upp ved efter villavägen. Pappa ville inte ha all ved på Lillö, så vi fick ta hem en del. Tack för det! Här hemma går det inte åt så mycket ved, men nog har det minskat i "vedalidret" ändå. Lämnade ännu några högar, så får ta hem resten en annan dag.
 
 
Först var det lite mulet, men vi grillade ändå och åt ute. Innan vi ätit klart var det soligt och fint. Efter kaffet tog vi en roddtur. Mamma matade måsarna som vanligt. 
 
 
Vi har inte fått ut vår båt ännu, förhoppningsvis blir det av ännu i sommar. Det är bara det då vi har så mycket annat att göra hela tiden. Dessutom tog ju resan upp en del av semestern också. Det har ju inte varit riktigt skönt sommarväder hela juni heller och lite vatten har det också varit. Nu var det dock tillräckligt vatten i havet för att kunna sätta ut båten. Det var också tillräckligt för att jag skulle kunna ta mig ett dopp. Årets första på Lillö (men årets första dopp överhuvudtaget var på Böda sand). Var också skönt med bastu före kvällsjobbet. 
 
En perfekt sommardag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0