Julledigt!

Äntligen har jag lite julledigt! Vi talar inte om flera veckor, nej ingen sådan lyx, men tre dagar, nästan fyra får jag vara ledig. Först på annandagskvällen blir det nattjobb. Jobbade julen ifjol så är riktigt skönt att få vara ledig i år. Julen är ändå en högtid då jag vill vara ledig och umgås med nära och kära, det är så sällan vi träffas allihopa, mamma och pappa samt mina systrar med familj.
 
Som vanligt firar vi jul på flera ställen. På julafton åker vi först till Västervik och sedan på "seinon" far vi till Johnnys föräldrar. För mig är traditioner viktiga så känns bra att få fira julafton som vanligt. Nyåret måste jag tyvärr jobba natt, så måste bryta traditionerna då sorgligt nog. Men nog ska jag väl överleva för det, hehe. Nej nu ska jag inte tänka på jobb, istället väntar jag på att maten ska bli klar. Idag dukar vi med julservisen, är bäst att passa på då vi en gång äter här hemma. Fastän jag åt julmat på jobbet idag ska det bli gott med lite julmat igen. 
 
 
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och göra vad jag känner för. Eller rättare sagt sitta i soffan och se på tv, hehe. Imorgon är det dags för "Den stora julvandringen", dvs åka med ljus till alla gravar. Borde kanske gräva fram ett par bråddar då vi ska gå omkring på alla gravgårdar, eller så får jag skrinna fram. 
 
Nu börjar vi fira jul!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GOD JUL njut av ledigheten

Svar: Tack det samma! Jo ska försöka njuta :).
Caroline

2016-12-22 @ 22:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0