En dag i vänners sällskap

Idag var det en rätt intensiv, men rolig dag. Började dagen med att föra bilen till verkstan. Cyklade till gymmet. Cyklade tillbaka till verkstan efter två timmar. Via butiken och sen hem och bytte kläder. Hoppade i bilen igen och körde till Tesses café därifrån Sofia hämtade upp mig. Sedan raka vägen till Jakobstad för att hälsa på Malena. 
 
 
Då vi kom fram möttes vi av en liten kisse som ville in. Lite tveksamma var vi, senast vi var till Malenas hade de ingen katt. Men det visade sig att de samtidigt som de fått en ny familjemedlem också hade tagit en katt. Den lilla kissen var så gullig, ja det var nog bebisen också förstås. 
 
Det blev lunch på Friends & BRGRS. Riktigt imponerad blev jag inte (små portioner till det priset), men gott var det nog och lokalproducerat. 
 
 
Sedan blev det såklart en loppisrunda. Fyndade en tunika åt mig och några kalle anka åt Johnny. Efter en lyckad loppisrunda körde vi till café Skorpan. Ett riktigt mysigt ställe som vi också besökte ifjol då vi träffades alla tre. 
 
 
Ser redan framemot nästa månad då vi träffas igen. Då siktar vi på en mysig höstdag ute på en villa, hoppas hösten visar sig från sin finare sida då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0