Alla hjärtans dag

Hittills har det varit en riktigt bra helg. Gårdagen började ju med att jag fick den fina uggle lampan. På eftermiddagen blev det kaffe på Målarbackan. Träffade också Mia och Tomi. Fick en fin fisktallrik till alla hjärtansdag present av dem. Tack! 
 
 
På kvällen for vi in till stan. Vi hade bokat bord vid Pancho Villa klockan 18. Vi kom lite tidigare till stan då vi fick skjuts, men det gjorde ingenting. Jag fyndade två par skor på Citymarket för sammanlagt 20€, inte dåligt det. 
 
God mat fick vi på Pancho Villa, över förväntan måste jag säga. Började med en en nachostallrik till förrätt, riktigt smaskens. Sedan var det dags för varmrätt, jag tog Fajitas, första gången för mig. Mycket mat fick jag, orkade inte med allt. Helt okej var det nog, men lite mera smak skulle inte ha skadat. Johnny var riktigt nöjd med sin biff. 
 
Efter middagen promenerade vi ett varv runt torget. Sedan sökte vi oss in i värmen igen, denna gång blev det Omalleys. Vi var inte ensamma där fastän klockan inte var så mycket. Var riktigt mysigt att sitta där och dricka lite gott, se sig omkring och bara ta det lugnt. Tyvärr for vi därifrån innan bandet började spela, men var nog också skönt att komma hem och sätta sig ner i soffan med en popcornspåse och se på torsdagens avsnitt av Farmen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0