Att slå in julklapparna

När brukar ni börja paketera in alla julklappar? Gör ni det dagen före julafton eller allt eftersom klapparna blir inhandlade?
 
Jag har som tradition att slå in klapparna kvällen före julafton, men en viss persons klappar är ju lite svåra att slå in då, så de har jag redan börjat med. 
 
 
Så stora variationer blir det inte på paketen, men lite nya idéer dyker nog upp varje år. Är det inte ett nytt omslagspapper så är det något annat. I år har jag tänkt leka lite med några bokstavsstämplar jag köpt. Då jag satt och försökte få bokstäverna att synas på pappret talade jag högt för mig själv att det nog kunde ha funnits en svart stämpeldyna också...gissa vad jag såg då jag skulle sätta bort stämplarna...jo en svart stämpeldyna under den röda. Ja, ja, nå får ju använda den i fortsättningen då. 
 
Det rödrandiga omslagspappret är nog en stor favorit, lite sådär gammaldags tycker jag. Omslagspappret med text och bilder huller om buller påminner om gammalt tidningspapper, det hittade jag i Sverige. Har sökt länge efter något liknande men inte hittat, såklart man måste åka till det västra grannlandet för att hitta det man söker, ibland är det faktiskt så. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0