En ledig fredag

Då var det fredag igen. Skönt med ledig helg! :) Är ledig idag också och slutade ju 7 igår morse så nästan 4 dagar ledigt blir det. Var på RPV o Vatsa till gymmet, Ulli var också där. Sen for jag och köpte presenten som jag skulle köpa igår. Kunde inte köpa den igår då de inte hade det jag skulle ha på Prisma. Var till två olika ställen idag och måste säga att man ska nog veta vad saker o ting kostar innan man handlar. En assiett var 4 € billigare på Halpa Halli än på ett annat ställe. Det blir ganska mycket pengar det då man köper flera!
 
Borde söka fram dammugaren idag också, men tror jag gör det senare. Just nu har jag ingen inspiration till att städa...hoppas den infinner sig senare. 
 
 
Helge ska upp på någon vägg, men frågan är var? Tror nästan det blir dörröppningen inne i sovrummet...vill ju inte han ska synas så bra, passar inte in om man frågar mig (fast det är jag som köpt tavlan), men där ovanför dörröppningen syns han knappt. Får nu se hur länge han får ligga på köksbordet innan han kommer upp på väggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0