Bastu och dörr

Skönt! Nu är man nybastad och ren! :) Nackdelen är ju bara den att håret står åt alla håll imorgon, men har ju ingen brådska nånstans heller. Tycker ju nog bäst om att gå i duschen på morgonen så man slipper blöta ner halva håret igen på morgon för att få nån frisyr av det hela.

Dagens projekt inne i huset har idag bla. varit att lägga in dörren till badrummet, den nya dörren alltså. Måste medge att jag nog blev lite besviken då jag såg dörren på nära håll och i ljuset, den såg ju nog inte ut som den dörr jag trodde vi beställt. Men men, ska väl inte bara klaga på allt hela tiden. Den dörren jag trodde vi beställt hade nog djupare speglar, såg exakt en sån på k-rauta, så antog att den här såg likadann ut, men så fel man kan ha. Slutligen så ska vi alltså INTE köpa nåt som jag inte sett i verkligheten. Beror kanske lite på vad det är fråga om för sak, men men...

Visst duger innerdörrarna, men jag hade ju föreställt mej en annan sort, för jag hade sagt att exakt sådana dörrar som på k-rauta vill jag ha, men på ett platt papper är det nog lite svårt att se hur djupa speglarna på dörren är. Man lär sig av sina misstag får man väl säga. Borde ha köpt dörrarna därifrån. Blir bara på dåligt humör då jag tänker på dörrarna, så nu ska jag inte tänka på några dörrar mera idag!

Bild på dörren kommer upp imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0