Sportlov

Känns som alla har sportlov denna vecka, och egentligen så känns det nästan som om jag också har det för jobbar bara 16 natt to-fre samt 17 natt från sö-må denna vecka, så det blir en skön vecka! :) Men jag vill också fara och åka slalom! Var 10 år sen sist, men har ingen att fara med. Öjberget är uteslutet då man knappt hinner ställa sig på skidorna så är man nere. Nej Hemavan skulle det vara, synd att det är så långt bort. Får väl ta egen båt över, fast det kanske inte skulle gå så bra :) Egentligen så tycker jag inte så mycket om att åka slalom, är ingen expert, brukar mest åka störtlopp. 2-3 timmar räcker nog för en dag. Det är bara utsikten och den friska fjällluften jag saknar. Drömmer om att sitta med en kakaokopp i en snödriva någontstans högt uppe i fjällen och njuta av solen. Frågan är bara den om jag överhuvudtaget skulle hållas på benen då det var så länge sedan jag åkte slalom!

Det blir väl nog att sporta inomhus istället, som på gymmet. Nu har jag dock så sjukt i armen, vet ej vad jag gjorde igår, vred väl den för mycket år nåt håll på jumppan, det tar sjukt enda från skulderbladet upp i nacken och ut i hela armen :/ Blir att smörja med kylbalsam.

Kom just hem från nattjobbet så nu blir det att vila en stund, se på tv, surfa. Sedan ska jag måla bordet ett andra varv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0