Söndag

Idag är det dag 3 av semestern, usch vad tiden går fort. Har inga speciella planer för idag, hade nog kunnat fara på Idol till Jakobstad men vet inte vem jag skulle ha farit med isåfall, så besvärade mig inte med att köpa några biljetter.

Kallt är det idag, var -27 här på morgonen, men nu visade termometern "bara" -23,7. Behöver inte vara så här kallt! Kan inte minnas när det skulle ha varit en så här kall vinter senast. Men man kommer ju inte så bra ihåg från år till år heller hurudan vinter det var. Men iår har det nog varit extremt kallt, förr tyckte man ju -15 var kallt, men nu är det inget ovanligt att det är över -20! Såna här vintrar kunde man ha haft då man gick i högstadiet då gränsen var -15 grader då man skulle skrinna (vilket jag inte ville göra då), men det var nog sällan man slapp undan pga kölden.

Johnny talade just med elektrikern. Han hade väl tydligen inte haft tid att komma ut denna vecka fast han hade sagt att han skulle göra det. Nu sa han att han kommer antingen onsdag eller torsdag eftermiddag inkommande vecka, så får se då. Vi börjar nästan inte ha nåt att göra före han har varit och dragit kablarna på vinden. Det ska bara väntas och väntas. Man borde vara elektiker och rörmokare själv så skulle hela husprojektet gå MYCKET snabbare framåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0