Boka hotell

Tänkte att vi ska fara till Tammerfors nån dag då jag har semester. Det skulle alltså bli helgen 18-20.2. som vi skulle fara. Funderar om vi ska fara till Rantasipi Eden i Nokia och simma iallafall. Först tänkte jag att vi skulle bo där också, men 173€ var det billigaste rummet jag hittade, och för en natt var det väl dyrt! Nu tänker jag som så att om vi sover på nåt billigare hotell och far till Eden och simmar bara. Jag har ju mina tykybiljetter så jag behöver ju inte just betala nåt för simningen. Johnny är ju studerande! så han slipper oberoende in lite billigare ändå.

Nu är frågan den, ska vi vara 1 natt eller 2?

Scandic Hotell Tampere City bodde vi på senast vi var till Tammerfors, och det var ett bra hotell. Skulle bli 204€ för 2 nätter där. Ganska överkomligt pris. Hittade nog nåt annat hotell med ännu billigare priser, men då ingick inte frukost utan den kostade 15€/pers, alltså 30€ till på priset, så det blir billigare på Scandic iallafall!

Tror nog jag vill vara 2 nätter då man engång far. Vill ju hinna med Ikea och Ideapark också! :) Ja för att inte glömma alla loppis :)


Rantasipi Eden i Nokia


Scandic Tampere City

Måste nog spara bokningen tills imorgon så jag får fundera med Johnny hur vi gör. Dessutom har jag inget kort så jag kan betala bokningen över nätet. Om man ville betala kontant på plats på scandic kostade det nästan 20€ extra, så lika bra att betala över nätet då.

Trackback
RSS 2.0