Första dagen på dagis

Då var den stora dagen här. Dagen då Wilma började på dagis ❤. Stora flickan. Det gick så bra. Var säkert värre för mig. Jag som är så kontrollerande av mig och måste veta allt hon gjort, hehe. Inte ett ord sa hon då jag for från dagis på morgonen, tog snällt dagistanten i handen och vinkade åt mig. Inga problem. Hade väntat mig tårar och svårigheter att komma mig därifrån, men icke. Bra så. Får ju hoppas att det inte var en engångsföreteelse. Tror dock inte att det kommer att gå lika smidigt alla dagar, men en bra början var det ju åtminstone ☺. 
 
Jag fick mitt i allt mycket tid och hann både städa och baka en paj då Wilma var på dagis. Måste erkänna att det var riktigt skönt att hinna göra lite måsten utan att bli avbruten hela tiden, hehe. Men nog saknade jag Wilma ändå ❤, var ju så tyst i huset. Tror nog att det här blir bra. Speciellt efter att jag har haft natt kommer det att bli skönt att Wilma är på dagis fram till 12, så hinner jag varva ner eller göra vad jag vill då jag kommer hem. Det blir bra för oss båda det här. Mamma får mera tid att varva ner och förhoppningsvis "ladda batterierna" och få lite mera tålamod och Wilma får umgås med andra än mamma och lära sig nya saker ☺.
 
 
Värre var det då vi skulle åka hem då "Puppe" inte fick komma hem utan måste lämna på dagis. Dessutom hade hon hittat en mjukiskisse, en likadan som hon har hemma, och den måste ju också lämna kvar på dagis. Som tur blev hon glad igen då jag tog fram en flaska mjölk ❤. Och här hemma väntade fem andra "Puppisar".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0