Årets adventljusstake och fyra muminmuggar

Så var det fredag igen och lillajulshelgen är här. Jag har både jobbat och varit sjukledig denna vecka. Började med sjukt i halsen, sen blev jag snuvig och fick lite feber. Ja och en hemsk huvudvärk till på köpet. Så det blev en dag hemma från jobbet. 
 
Mera julpynt har också kommit fram lite här och där den här veckan. I år blir det en röd jul. Ja förhoppningsvis en vit också. Just nu har vi en del snö på marken, men den hinner ju nog smälta bort innan jul om vi har otur. Det fick alltså bli de röda gardinerna här nere denna jul. Tog ner de vita gardinerna som hängt där ett tag, ja kanske 1,5 år eller något liknande. 
 
 
I år tog jag fram den traditionella adventljusstaken som Johnny gjort för x-antal år sedan. Kanske nästa år blir det något helt annat.
 
 
Idag blev det lite shopping efter nattjobbet. Måste ju uppleva "Black friday" för en gångs skull. Har vad jag minns inte tidigare varit och handlat något annat än mat just den dagen. I år slutade jag ju praktiskt nog klockan 9 på morgonen, så åkte raka vägen till Gw gallerian där jag mötte Johnny som redan shoppade för fullt. Han hittade en hel hög med kläder medan jag bara hittade några toppar och strumpor åt mig själv. Två klänningar, strumpor och en tomteluva åt Wilma. På Iittala Store fyndade jag dessa fyra muminmuggar till halva priset.
 
Bild: muminmuggar.se
 
Kunde hålla mig ifrån att köpa två av varje, fast jag nog egentligen borde ha gjort det. Men nu blev det som det blev. Hade ju egentligen inte ens tänkt köpa dessa, men då det var halva priset kunde jag inte motstå dem.
 
Ikväll blir det en ersättande babysimtur. Jag simmar dock inte ikväll då jag ännu är förkyld. Imorgon blir det KAJ för hela slanten då vi åker till Botniahallen på konsert. Wilma får dock stanna hemma med fammo och faffa denna gång. På söndag åker vi förstås på den traditionella julmarknaden på Stundars.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0