Wilmas första auktion

Det ska börjas i tid. Idag fick Wilma vara på sin första auktion. På förmiddagen åkte vi iväg mot Övermark. Åkte dock via Närpes en sväng så Wilma fick sova en stund. Sedan blev det mat på Teboil. Wilma hade mycket att se på, så det tog en stund att äta. 
 
 
Sen åkte vi vidare till auktionen i Övermark. Wilma var sur då hon måste sätta sig i bilen igen, så hon "sjöng" hela vägen fram till auktionen. Det blåste hårt, men solen sken. Auktionen hade redan börjat då vi kom dit, så kunde inte riktigt se vad som fanns till salu. Det vi såg var inte något vi behövde. Vi stannade ändå kvar ungefär en timme. Wilma ville inte sitta i vagnen, så vi satt på marken en stund och lekte. Mammas solglasögon var goda tyckte den lilla sötnosen.
 
 
Till sist blev det matpaus i bakluckan på bilen innan vi åkte hemåt igen. Wilma somnade direkt vi åkte iväg. Det blev en rolig utfärd.
 
 
Nu undrar Wilma om hon får åka på några fler auktioner i sommar. Ja det får vi se, det vet man ju aldrig. Får hoppas det ordnas några till åtminstone. Gärna lite närmare hemknutarna om vi får välja. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0