Kalas och förkylning

Imorgon är det fredag igen. Tycker att det just var helg. Även om vissa dagar känns långa då man bara är hemma så är det ju tur att veckorna går snabbt. Vad har vi sysslat med de senaste dagarna då?
 
I söndags var vi till Höstves och firade Linda-Marie. Wilma var först lite rädd för hundarna, men sedan gick det bättre. Hon fick till och med flera hund pussar och det brydde hon sig inte ens om. Hon hittade en massa spännande leksaker att leka med. Bl.a. en traktor. Måste nog köpa någon leksaks traktor åt henne någon dag, just nu ska vi nämligen mest läsa om traktorer. Johnny fick famnen full av hundar, hehe. Tack för mat och kaffe, det var smaskens!
 
 
På måndag var vi bara här hemma. Hade fullt upp med att se efter Wilma då hon bara ville stiga upp och stå överallt. Vid sängen, vid sofforna, vid wc-byttan, ja precis överallt. Duktig flicka. Är bara så rädd för att hon ska falla och slå sig. Men det är väl nog oundvikligt att hon aldrig ska falla, men bäst att hålla ett öga på henne ändå. Och så läste vi lite och spelade piano.
 
 
På tisdagen var jag till gymmet samt och handlade. Jag skulle bara handla lite grann, blev ändå över 100 euro. Oj oj. Det är dyrt med blöjor, ja och lite andra småsaker förstås. Köpte fisk som jag sedan kokade och lade i frysen åt Wilma. Får se om hon vill äta den sedan. Ska det vara plockmat så ska det. Mamma och pappa kom hit på kaffe på eftermiddagen. 
 
 
Det är också roligt att stå i vår säng och titta ut genom fönstret. Molly är lite sur då Wilma tagit hennes plats i fönstret.
 
Igår var det meningen att vi skulle fara på babysim, men så blev det inte. Wilma var förkyld. Snoret bara rann. Bäst att stanna hemma. Det blev en lång dag här hemma. Vi var ut på två promenader, annars läste vi mest böcker. På kvällen åkte jag iväg för att köpa morsdagspresent samt en annan present. Blev också ett varv på Comboliina i lugn och ro.
 
Natten till idag var inte så trevlig. Jag sov sammanlagt två timmar. Stackars Wilma vaknade nästan var 20:nde minut och satte sig upp och grät. Emellanåt hade hon bort sin snuttekanin. Hon var så täppt i näsan så inte undra på att hon inte kunde sova. Försökte suga näsan några gånger, men det gick sådär. Tänkte nästan att jag inte orkar med något gym idag, men har man bestämt sig så har man. Orkade riktigt bra ändå. På eftermiddagen busade vi på övrevåningen. Annars har det mest varit en famn dag för den lilla damen. Stackars liten som är förkyld. Lite feber har hon också. Får hoppas det går över snabbt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0