Julfirande den 23.12

I år började vi julfirandet redan den 23:e. Redan på morgonen fick Wilma sin första julklapp, mest för att vi inte orkat paketera in den 😃. Hon började genast koka i sitt nya kök.
 
 
På förmiddagen åkte pappa och jag sedvanligtvis med ljus till alla gravar. I år tog det 3 timmar inräknat att jag var in en sväng till ett överfullt Prisma. Vädret kunde ha varit bättre, snöblandat regn, men vi halkade inte omkull detta år heller som tur var. 
 
 
På kvällen kom Wilmas fammo och faffa samt Tommy hit. I år tänkte åtminstone jag inte ta någon stress på julafton, så jag sa att de får komma hit dagen före istället. Johnny hade fullt upp i köket och dukade fram allt möjligt gott på bordet. Vi åt tills vi blev proppmätta.
 
 
Till efterrätt blev det skumtomtepannacotta, så gott, så gott! Efter en liten stund kom tomten. Först knackade han på fönstret, men sen vågade ha sig in också. Wilma var nog lite fundersam och gömde sig, men sedan vågade hon nog ta emot paket och vinka till honom.
 
 
Oj vad mycket julklappar tomten hade med sig. Mest fick förstås Wilma. Först var hon inte alls intresserad av att öppna sina paket, sen ville hon öppna mina istället 😃. Tusen tack för allt! ❤
 
 
Wilma somnade direkt klockan 22. Sedan blev det lite glögg och tilltugg för oss andra innan det var dags för gästerna att söka sig hemåt igen. Vi gör nog om detta nästa år och delar upp julfirandet till flera dagar. På julafton jobbade jag 7-15 men sedan blev det mera firande, mera om detta i nästa inlägg ☺. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0