Megaloppis och öppet hus

Dagen började med Megaloppis i Botniahallen. Ifjol köpte jag ingenting, men i år kom jag faktiskt ut med några saker. Hittade förstås lite mera babykläder för en billig slant, men köpte också ett badstöd för bara två euro. Åt mig själv hittade jag en klänning för hela en euro samt två skålar. Visserligen var skålarna med silverkant, jag samlar ju på saker i serien med guldkant, men måste ha dem ändå. Använder faktiskt den svarta serien ganska ofta då vi har gäster, så nu har jag två små skålar passligt för t.ex. små kex eller nötter.
 
 
Sedan blev det ett besök vid Stormossen där det ordnades öppet hus. Vi åkte dit mest för att man fick gratis korv samt kaffe och syltmunk. Var precis det jag behövde då jag kände att jag måste ha något smått att äta ganska direkt. Vi åkte också på en guidad bussrundtur runt området, det var intressant.
 
 
Tyvärr hade vi inte med oss något skräp att slänga, det finns ju nog hur mycket som helst här hemma. Får se om vi tar tag i det projektet imorgon eller om det får bli en annan dag. 
 
Nu på eftermiddagen grillade Johnny hamburgare åt oss och så planterade jag lite blommor. Hur det blev med blommorna får ni se imorgon. Nu är paviljongtaket och väggarna uppe. Snart är också "partybelysningen" runt paviljongen på plats, alltså de lysande bollarna. Ikväll är det nog ännu för kallt för att sitta ute, det blåser ganska hårt och rakt upp. Men det räcker nog inte många dagar innan vi har första "sitta ute och se på film kvällen". 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0