Kalashelg

Då var kalashelgen över för denna gång. På lördagen var Linda-Marie med familj hit på tårta och igår blev vi 14 personer sammanlagt fastän det var några som inte kunde komma. Tills lördagen hade de ju lovat bra väder så planerade att vi kunde sitta ute, vilket vi också gjorde. Igår var det kallt på dagen, blåste friskt, så tänkte att vi nog får sitta inne ändå. Som tur blev det lite varmare mot kvällen så den som ville kunde sitta ute. Perfekt väder för en kalashelg!
 
 
Denna gång blev det inte så många bilder tagna, men helt bortglömd var kameran inte. Tack för att ni alla kunde komma och tusen tack för alla fina presenter (även tack till de jag får nästa helg). Som vanligt blev det en del mumin och några ugglor, hehe. Och som vanligt är jag bara glad om jag får två likadana muggar, då kan jag använda en och spara den andra. Har jag bara en så vågar jag inte använda den ifall den skulle gå sönder. 
 
 
Idag är det en nya vecka igen. Jag känner hur magen växer. Mådde inte så bra igår på förmiddagen, men det gick över. Måste sitta bakåtlutad för att må bäst. Antar att det kunde kännas annorlunda bara hon i magen skulle vilja svänga på sig, men än så länge har hon inte gjort det. Den här veckan händer det också en hel del. Ikväll är det brandsläckargranskning  (och gratis kaffe och bulla) här i byn och sedan åker jag på vattenjumppa för sista gången. Imorgon är det min födelsedag så då blir det bl.a. lunch på Strampen, samt en del andra ärenden. Lite senare i veckan blir det en dag i Jakobstad och på lördagen ska vi på studentkalas. Skönt att ha några dagar då jag inte har planerat in något. Idag har jag hunnit vara ut på en promenad. Nu har jag inte tänkt göra så mycket annat än läsa en bok och njuta av finvädret fram tills kvällen. Tur att det lämnade lite pizza och paj rester från igår så behöver jag inte laga någon middag ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0