En bra födelsedag och lunch på Strampen

Det har varit en bra födelsedag idag, men det blev ingen sovmorgon. Klockan 7 vankades det frukost och paket, så var bara att stiga upp då. Måste dock komplettera med några smörgåsar, att bara äta sött på morgonen är inte riktigt min grej. Tårtan var dock god.
 
 
En present var jag själv med och köpte i helgen, nämligen en solcellslykta att ha på terrassen. I de övriga paketen fanns biljetter till KAJs pjäs Gambämark (som jag också var med och köpte), en lipps (som jag verkligen behövde, har endast en med målarfärg på från förut) samt en liten muminkanna.
 
 
På förmiddagen blev det ett bankmöte, fick mycket uträttat. Sedan bjöd Johnny på lunch på Strampen. Jag bjöd på glass efteråt. Riktigt smaskens!
 
 
Sedan åkte Johnny tillbaka till jobbet och jag åkte vidare till Johnnys kusin där jag fick välja ut lite mammakläder och amningskläder som hon inte längre behövde. Tusen tack! De kommer nog till användning! Sedan blev det en svettig runda på Combo (varför kan de inte skaffa luftkonditionering??). Trodde jag skulle svettas ihjäl bara jag kom in dit så måste köpa en vattenflaska före jag ens började min runda. Tur var nog det. Det blev en lyckad runda, men mera om den en annan dag. 
 
Fötterna är dock svullna efter en hel dag på språng, men det går väl över. Nu blir det snart ett besök till Målarbackan, sedan blir det säkert en kväll framför tv:n
 
En mycket bra födelsedag med andra ord. (Ifjol var jag ensam hemma och hade tråkigt då Johnny var i Stockholm på kurs)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0