Förvaring av små kläder och skötbordsfunderingar

I lilla wc:n på övrevåningen förvarar jag hittills alla babykläder. Var de ska förvaras senare har jag ingen aning om. De här hyllorna var de enda som var lediga. Har satt kläderna i storleksordning så det är lättare att hålla koll på vad man har. Just nu finns här mest i storlek 62. Men också mindre och större plagg. Minsta längst upp och största längst ner. Handdukarna som funnits i mittersta hyllan fick flytta längst till höger. 
 
 
Det var visst någon annan som också var intresserad av att se vad som finns på hyllorna. Kanske en bra sovplats? Än så länge har dock ingen lagt sig ner på kläderna, som tur är. Men någon har nog varit dit och kollat läget för filten som mamma gjort låg på golvet en dag. Brukar för det mesta ha dörren på glänt till wc:n för annars blir det lätt dålig lukt där då den inte används så ofta. 
 
 
Ännu har jag inte fått moderskapsförpackningen. Har nog ansökt om den, men det skulle tydligen ta ganska länge innan jag får den p.g.a. en lagändring. Tippar på att ha den i mina händer först i slutet på april eller början av maj. Visserligen ingen brådska att få den tidigare, men jag är ju så nyfiken på vad som finns i den. Är det fjolårets eller årets låda jag får? Enligt den nya lagen så kommer innehållet i lådan att innehålla produkter värda 30€ mera än förut. Lägger de då till en produkt värd 30€ eller lägger de dit flera olika som tillsammans är värda 30? Ja det får vi se. 
 
Vi funderar också över var ett eventuellt skötbord ska få plats. Ska det vara ett ihopvikbart (skulle ta minst plats) eller ett som står där det står. Råder ju lite utrymmesbrist så vet inte riktigt hur vi ska göra. Här i lilla wc:n skulle det finnas ganska gott om utrymme bara inte taket skulle ta emot. Bänken ovanpå hyllorna skulle vara idealisk...om man vore några decimeter kortare. Taket är ju som lägst just där. Det finns heller ingen vägg där vi skulle kunna "hänga upp" ett skötbord. Tvättmaskinen och torktumlaren står dessutom ovanpå varandra inne i ett skåp, så inte heller där ovanpå kan vi lägga skötbordet. Det ser nog ut som om skötbordet måste placeras på övrevåningen, men var vet vi inte ännu.
 
Finns det någon som har skötbordstips? 
 

Kommentarer
Postat av: Lmn

Köp ett skötbord att sätta på pinnsängen eller så bara skötunderlägget på ngn bänk/skåp säng eller golv :)

Svar: Nå jo. Men då jag vill ha det i badrummet/wc:n, o det känns int så riktigt fräscht att lägg det på wc-byttan 😀. Dessutom e den för lågt nere. Än så länge lutar det nog åt ett ihopvikningsbart, måst fara o se vad som finns.
Caroline

2018-03-07 @ 22:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0