En riktigt bra dag!

Igår blev det en riktigt bra dag. Jobbade fram till 14.15. Sedan åkte jag och hämtade ut ett nytt pass, blev nog bättre än det gamla. Sedan köpte jag en ny kamera. Får se nu då om den är så bra som jag hoppas. Blev också ett pass på gymmet, sprang 5 km för första gången detta år så hade ångan uppe resten av dagen. 
 
I lördags då jag kom hem från jobbet hade Johnny lagat en lchf prinsesstårta, bara för att han ville ha något gott att äta. Ovanpå tårtan hade han satt några av muminfigurerna som jag fick i min julkalender. Tårtan var så stor så igår kväll bjöd jag in Johnnys föräldrar samt mina, dessutom kom Johnnys bror samt morbror också på besök så vi blev många tårtätare som tur var.
 
 
Det blev en riktigt trevlig kväll, sällan vi har sådär mycket folk på besök, brukar oftast hända då någon har födelsedag.
 
 
Nu har jag två lediga dagar. Vad ska jag hitta på i kylan? Termometern visade -18 nu på morgonen, brr! Tycker inte om då det är så kallt, men solen skiner åtminstone. Perfekt väder för en promenad om det inte vore så kallt. Kan hända jag vågar mig ut i kylan, vem vet. Dessutom är det passligt väder för lite naturfotografering med den nya kameran, måste ju testa den och se om den är lika bra (bättre) än den gamla. 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Åh, en mumintårta :D

2017-02-07 @ 10:12:35
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0