Den nya sängen

Äntligen fick jag testa den nya sängen. Blev dock ingen lång natt så vet ännu inte om jag sover bättre, men jag hoppas på det. Natten till söndag borde jag åtminstone få sova länge i den så får se då om jag har mera djupsömn än jag brukar. Följer med min sömn på aktivitetsarmbandet. Visserligen visar den djupsömn också om man ligger helt stilla och är vaken, så helt exakt är den ju inte, men något ditåt. Jag rör ofta på mig i sömnen och armbandet kan visa att jag gått några steg fastän jag legat i sängen hela natten. Nu efter två nätter med bara ca 6 timmars sömn (varav den ena på jobbet) är jag inte den piggaste, imorgon får jag åtminstone sova en timme längre. 
 
Hur ser då den nya sängen ut? Jo den ser ut så här.
 
 
Funderade ju om det skulle bli trångt på sidorna men nog slipper man förbi.
 
 
Många centimeter högre än den gamla sängen är den och det märks nog att den är 20 cm bredare. Ännu saknas ordentliga lakan och någon sängkappa, vet inte riktigt hur jag vill ha det. Jag vet dock att risken finns att katterna börjar klösa på tyget runtom om jag inte lägger något lakanstyg dit. Men man vet ju förstås aldrig, kan hända att de lärt sig, men säker kan man inte vara. Lakanet med gummiband räckte just och just till, men lite för litet är det nog. Vi har dock lakan utan gummiband som borde passa. Måste ändå köpa x antal nya lakan med gummiband, de andra hålls inte på. Tror det får räcka med två till en början så har man att byta om med i alla fall. 
 
I fotändan ska kistan med sängkläder stå, men har inte orkat bära dit den ännu. Därför får kudden som varit ovanpå kistan pryda stolen istället. Dessutom är det här min favoritstol, tycker den är så fin med alla sina skavanker. 
 
 
Sitter nästan och halvsover här i soffan, så är det ibland. Förkylningen gör väl sitt också. Egentligen är det en ganska mild variant av förkylning än så länge (ska inte säga för mycket, blir väl värre då), men trött är jag. Stegring har jag också, och snuva. Farligare än så är det inte. Ska nog orka mig igenom en arbetsdag imorgon, sedan blir det en liten tripp till Tammerfors med Sofia. Loppislistan är redan uppgjord och adresser uppskrivna, ja det blir visst Ikea också, men därifrån behöver jag inte annat än lakan. Nu ska jag bädda ner mig under filten och äta lite mat. De är lätträknade de gånger jag äter lunch eller middag vid matbordet, min plats är i soffan, hehe. Inlindad i filten. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0