Loppisfyndat i Kvevlax

Igår stod jag och köade tillsammans med många andra vid Kvevlax Uf. Vi väntade alla på att dörrarna skulle öppnas till lokalen och att helgens loppis skulle börja. I dagarna tre ordnas det nämligen lopptorg i lokalen. Jag blev förvånad över hur mycket billiga saker det fanns att fynda, till riktiga loppispriser. Efter en halvtimme hade jag gått min runda och sökte mig till kassan med famnen full av saker. Bästa fyndet var nog en jacka, både regn och vindtät. Jag har en svart-rödprickig från förr, men den är så stor. Den här var helt perfekt, inga "fladdrande ärmar". Den ser nästan rosa ut på bilden, men jag skulle säga att den är en blandning mellan röd och rosa. Den blev min för bara 8 euro. Jag har i flera månader spanat runt i butiker utan att hitta någon passlig, snål (ekonomisk) som jag är betalar jag inte hur mycket som helst för en jacka, så 8 euro var som hittat.
 
 
Hittade ett sällskapsspel också. Såg på motsvarande (dock nyare version) i Sverige i somras, det kostade 499 kr. Jag gav 6 euro på loppis, jippie! Nu är helgen räddad! Jag bara älskar frågesport. Att gissa årtal är bara så roligt! Kan ju till och med spela det här spelet själv om jag så vill, bara jag täcker över svaret.
 
 
Något annat nödvändigt jag köpte var en tröja. Jag har faktiskt 3 stycken liknande från förr, men alla har hål under armarna...kanske inte så konstigt då de alla säkert börjar vara 5-10 år gamla och jag använder dem både till vardags och till fest. Var kanske dags att köpa en utan hål.
 
 
En sista sak, som kanske inte var lika nödvändig, var en liten mjölkhink. Den köpte jag mest bara för att den var så billig. Dessutom tycker jag den är så söt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0