Köklot marknad och havtornsbär

Åh vad skönt med en hel eftermiddag då jag kan göra precis vad som helst! Eller rättare sagt, en eftermiddag då jag inte behöver göra någonting alls. Har varit hemma ungefär en timme på hela helgen, fullt upp med andra ord. Men en bra helg har vi haft ändå. Kom hem från Lillö bara en liten stund före jag måste fara till jobbet igår kväll. Nu har jag jobbat natt samt varit till gymmet och butiken. Äntligen får jag sätta mig ner i soffan och bara slösurfa. Ibland är det bra att komma ifrån datorn lite. Har ju visserligen telefon att surfa på, men går nog mest in på Fb med den, läser knappt några bloggar från telefonen. Man kan inte sitta klistrad framför telefonen då det inte finns något eluttag att koppla laddaren i. Jag tycker det är avkopplande att leva primitivt emellanåt, enda saken som är lite besvärlig är ju om jag behöver på wc mitt i natten på Lillö, då är man illa tvungen att ta ficklampan i handen och traska in i skogen till "tuppen", men än så länge har ingen björn ätit upp mig, hehe.
 
 
Hade egentligen tänkt åka på Stundars höstmarknad igår, men det blev Köklot marknad istället. Länge sedan jag besökt den marknaden. Köpte faktiskt en sak, men den saken får ni se en annan dag.
 
 
Spenderade som sagt hela gårdagen på Lillö. Mitt i allt då vi satt och åt såg vi en skarv som satt på "mattstenen". Nej, usch då, kom inte närmare säger jag!
 
 
En kort båttur hann vi också med fastän det blåste lite grann. Tre deciliter havtornsbär plockade jag också, måste plocka resten en annan dag, det tog ju så länge att plocka.
 
 
Men nu är det slut på helgen. Vardag och jobb igen. Dock har jag inte så mycket jobb denna vecka. Jobbade ju i natt, har natt igen tisdag till onsdag, sedan morgontur på lördag. Tror nog jag hinner få nog av att vara hemma, hehe, rastlös som jag är.

Kommentarer
Postat av: Inger Jäderberg

Läser din blogg ser fina bilder från Lillö 0ch från Köklot marknad på den bilden ser jag ryggen av min kusin Kurt o hans fru Iris som säkert skall handla något där hon står, mycket roligt att se, men hade varit roligare om man kunnat vara med själv. Ha det bra.

Svar: Tack! Haha, jasså du såg några "kändisar" på bilden. Var en bra marknad och vädret kunde inte heller ha varit bättre. Kanske du är här då sommarmarknaden ordnas nästa år, vem vet. Ha det så bra du också.
Caroline

2016-09-22 @ 16:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0