En örn och havtornsbär

På söndag morgon vaknade vi pigga och utvilade på Lillö, tänk att man kan sova mycket bättre på en luftmadrass än hemma i sängen. Borde kanske börja sova varje natt på luftmadrassen...eller köpa nya madrasser till sängen (fastän de inte är så värst gamla).
 
Vi avnjöt en lång frukost, skönt att inte ha bråttom någonstans. Lite senare hoppade vi i båten och åkte iväg. Det blåste lite mera än föregående dag, men det gjorde ingenting. Tog en tur runt Gräsbådan, hade inte kört runt den med vår båt förut. Såg en örn, men den ville inte komma med på bild, därför blev fotona så suddiga, men nog ser man att det är en örn i alla fall.
 
 
Sedan körde vi till Stortjärubådan och tog iland där. Hör till att jag ska gå runt ön åtminstone en gång varje sommar. I juni rodde jag dit, men då gick jag bara en bit in på ön, så nu var det nog hög tid att gå runt hela ön. 
 
 
Det blev så varmt att hoppa från sten till sten så svetten den rann. Det höll tydligen på att bli en varm dag. En hel del havtorn ser det ut att komma i år, men denna gång passade vi bara på och åt några. Det är så pickigt att plocka dem och så tar det så länge. Rönnbär fanns det också gott om.
 
 
En fin "installation" av strandfynd passade Johnny på att göra på stranden. Undrar hur många som stannar och tittar lite närmare på den.
 
 
Resten av dagen tog vi det bara lugnt, solade och åt god mat. En riktig sommardag fastän det var september. Hela 19-20 grader visade termometern i skuggan.
 
 
Ännu lite bastubad fick avsluta den perfekta helgen. Ja och så blev det förstås en glass på Bernys.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0