Den sista björken

Denna vecka är det mestadels jobb som gäller. Har redan hunnit arbeta en natt. Är nu ledig en natt, sedan har jag natt igen onsdag till torsdag. Min enda lediga dag denna vecka är fredag. Igår före jag for till jobbet tog vi ner den sista björken ute vid vägen. Eller vi och vi, det var nog samma man som var hit förra veckan som tog ner den. Det gick smidigt och snabbt att få ner den. Jag stod beredd att filma, filmade lite, stängde av för jag trodde det ännu skulle ta en stund innan trädet skulle fällas, och så BRAK så damp trädet i marken. Typiskt! 
 
FÖRE:
 
 
Under arbetets gång:
 
 
EFTER:
 
 
Tyvärr blev det lite mörka bilder då jag fotade med telefonen. Ska ta bättre bilder på trädet med kameran bara jag kommer mig för. Den här björken var verkligen rutten, så tur att vi tog ner den annars skulle den nog säkert ha kommit ner av sig själv förr eller senare. 
 
Just nu orkar jag inte gå ut till vägen och fota, känner mig mör efter nattjobb och sedan 1½ timme på gymmet. Ska ta det lugnt en stund innan jag ska städa lite, vet inte när jag tvättade golven senast...någon månad sedan kanske. Ja smutsigt är det i alla fall. Dammsög igår, men borde ännu dammsuga övrevåningen. Någon har samlat sjuttioelva flugor på golven där uppe, vet inte om det är katterna som påbörjat en ny samling eller vem som radat ut dem, hehe. Har hoppat över dem i några veckor, men nu ska de bort. 
 
Hoppas ni har en bra fortsättning på dagen och veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0