Nedräkningen har börjat

Det är ju visst onsdag idag, eller? På något sätt trodde jag det var fredag idag. Tänkte att jag skulle fara på det och det passet på gymmet före jobbet, men sen mitt i allt kom jag på att det är ju onsdag! Får ändra mina planer lite då, hehe. Än så länge är det mulet ute, regnar kanske lite också. Egentligen är detta väder riktigt passligt baknings väder, men vi får se om andan faller på. Hinner nog baka nästa vecka också, men då ser det ut att bli varmt och fint väder (om man ska tro på foreca), så skulle ju inte vara roligt att sitta inne om det är bra väder. 
 
 
Paviljongen har inte varit i så flitig användning förra veckan och inte heller den här veckan. Filmkvällarna kom av sig lite. Ja det gjorde ju finvädret också. Hoppas på att kunna sitta där lite mera nästa vecka. Satt förresten sönder en av solstolarna här om dagen. Skulle bara sätta mig ner lite försiktigt och så BRAK så satt jag på marken...är bara andra solstolen jag sitter sönder (dock inte i år). Bara att konstatera att just den där sorten inte tål solljus så bra. 
 
 
Äppelträden växer och gror. Några små blad har redan börjat spricka ut. Ska bli spännande att se hur mycket äppel som kommer i år, ja för att inte tala om päron. Det kommer inga stora päron, men de små som kommer är desto godare.
 
Nu jobbar jag 6 dagar i rad, men då är två nätter också inräknade. Sedan är jag ledig två dagar, jobbar tre, ledig en (på min födelsedag), jobbar fem och sedan har jag SEMESTER! Så nu har nedräkningen börjat på allvar. 
 
Låt sommaren komma på riktigt NU!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0