Kalaskväll del ett

Dagen började inte så bra, men slutade desto bättre. Var irriterad genast då jag steg upp och det blev bara värre under dagens lopp. Var som sagt stressad, ganska så mycket stressad. Slutade jobbet lite tidigare, for och köpte jordgubbar samt en sväng via loppis och redde upp lite (säljer ju sista dagen imorgon så tänkte att det måste ju se snyggt ut så kanske jag får sålt mera). Tyngde gasen i botten och körde hem...tur att inte polisen var i farten.
 
Jag hade ju gett mig in i ett kakprojekt, så då jag kom hem var det hög tid att fylla kakan. Det var inte det lättaste, men efter några liter grädde på golvet så blev det nog en kaka till sist. Hann just och just torka håret innan gästerna anlände. Kunde pusta ut. 
 
 
Det blev tårtätning, högläsning samt skotvättning. Ja och en hel del annat skoj. Tack för alla fina presenter! Bilder kommer snart. Fick också min hemliga present som Johnny hållit på och snickrat i föjset, men ni som inte redan vet vad det var får vänta en stund ännu. Måste ta några bra bilder först innan jag berättar vad det var, men så mycket kan jag säga att det var ingen liten sak och riktigt fint var det. Så den som väntar på något gott...hehe.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0