En annorlunda arbetsdag

Idag hade vi planeringsdag från jobbet, var riktigt roligt faktiskt. Bättre än föregående år. Smaskig mat fick vi också. På eftermiddagen hoppade vi i våra bilar och for till Bowlinghallen. Vissa av oss var dock lite nervösa för om bilen skulle starta (var ju ganska kallt) men som tur startade alla bilar. 
 
Riktigt så här kallt var det inte i Smedsby, dock bara en bit hemifrån.
 
Vid Bowlinghallen tävlade vi "modulvis", vi var ganska jämna inom vår modul, men vann gjorde jag inte. En STRIKE fick jag dock. Det var länge sedan jag bowlade senast, och alltid säger jag samma sak, borde göra det oftare. Är ändå sällan man kommer sig för. Gratis är det ju inte heller, men roligt. Skorna vi hade på oss såg också ganska roliga ut. 
 
 
Nu då jag körde hem var det så fin solnedgång, man märker nog att det blir allt ljusare där ute. För inte så länge sedan var det ju kolmörkt den här tiden.
 
 
 
Ska bli skönt med en lång kväll hemma. Ofta blir kvällarna så korta då antingen jag eller Johnny eller båda två åker till gymmet efter jobbet. Då blir det ofta mat först efter klockan 19 och sedan är det inte många timmar kvar innan det är dags att gå och sova. Igår kväll efter gymmet skottade jag dessutom hela gården så blev nog motionerat för idag också. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Imorgon har jag en ledig dag...vad månne jag hittar på då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0