Gardiner och en bra start på dagen

Gardiner, gardiner, det eviga problemet. Enklast vore om de fick hänga året runt. Tog ner julgardinerna för några veckor sedan, först igår fick jag upp de sista gardinerna. Äntligen! Nu får de hänga där tills nästa jul. Inte för att det är tungt att byta gardiner, det är ju det att gardinerna måste strykas som gör att det tar emot.
 
 
Uppe på vinden hänger ännu några julgardiner, men de ser inte ut som julgardiner så de får hänga kvar en tid. Tror inte Molly och Whiskas bryr sig i gardinerna, är ju ändå bara de som ser på dem på vinden. 
 
Idag efter nattjobbet var jag på ett bra pass på gymmet. Egentligen hette det "Ladyt 55+", men jag frågade i receptionen om vem som helst får gå på timmen och svaret var ja. Antingen så är jag inte i så bra form, eller så var det ett extra tungt pass hon drog, men jag tyckte det var som vilken jumppa som helst. Svettigt! Hörde nog att vissa tyckte att det var jobbigare än vanligt, så det lät ju bra. Jag är ju inte riktigt 55+ ännu, hehe. Tror nog jag ska gå på timmen igen.
 
Hade tänkt baka fröbröd idag, men då jag kom hem fanns det redan två plåtar med bröd på spisen, så nu slapp jag göra det åtminstone. Idag tror jag det får bli någon form av soppa till middag, och såklart fastlagsbullar då det är fastlagstisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0