Det lyser på vinden

Då julbelysningen åkte upp åkte några lampor in i skrubben. Det finns ju inte plats för allt. Nu då julen är över tog jag fram lamporna igen, men nu ville jag inte sätta tillbaka dem där de varit, de fick istället nya platser på andra våningen. 
 
 
Lampan här ovan hade vi i vårt sovrum förut, nu får den lysa i ena fönstret bredvid balkongdörren. Jag har också en större lampa med samma sorts fot, men den är nu till salu på loppis. Den lampan var aningen för stor och aningen för liten, alltså någonting där mittemellan. Köpte den (samt den här) på loppis för flera år sedan. Den större har jag aldrig hittat en bra plats åt så får se nu om någon annan vill ha den. Riktigt snygga är de dock båda två tycker jag.
 
 
Den här lampan är också ett loppisfynd. Målade ju om foten från blå till svart och vips hade jag en ny lampa. Lampan stod i köket förut men nu får den pryda ena rummet på vinden. Hur ofta lamporna kommer att lysa vet jag inte, det händer ju inte så ofta att katterna skulle tända lamporna. Eller ska vi säga som så, tända är inte svårt, men att komma ihåg att släcka dem sen före man går och sova är desto svårare. Mer behändigt är det med lampan i mittersta rummet på vinden, den kan man tända och släcka nerifrån. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0