Utfärd till "Skelettön" 24.8

I förrgår bjöd mamma och pappa på mat på Lillö. Johnny fixade på bryggan och jag trimmade lite gräs efter vägen. Inte varje dag jag går klädd sådär. Tog på axlarna att gå och bära på trimmern och så blev det immigt vid visiret så jag såg knappt något emellanåt, men en stund gick det nog bra att trimma. Lite duktig kände jag mig. 
 
 
Det började blåsa allt mindre så vi bestämde oss för en båttur. Denna gång for vi till "Skelettön". Där har vi inte gått iland tidigare i år så det var nog dags. Gick runt ön och sökte efter ilandflutna saker, men hittade bara en träkäpp som jag måste ta med mig hem. Var riktigt fint väder och solen värmde skönt.
 
 
 
Då vi for från ön ville Johnny att jag skulle köra båten (inte så ofta jag gör det, typ aldrig), så lite motvilligt satte jag mig vid ratten. Det gick hur bra som helst, bara det då jag inte minns på vilken sida om remmarna man ska köra, är det en röd och en grön så vet jag att jag ska köra i mitten, men annars är det lite svårt. Som tur körde vi inte på några obekanta ställen så det gick bra. 
 
 
Mina gamla adidas skor från 90-talet kom väl till användning, bra att ha på sig då man ska hoppa från sten till sten. Flytjackan har hängt med ett tag, felet med den är att den kommer allt högre upp då det hoppar och skuttar i båten. Lite väl stor, men praktisk då man antingen kan vara bar om armarna eller dra ner ärmarna om det är lite svalare. Några fula skarvar såg vi också.
 
 
Ännu en bra kväll på Lillö. Ikväll hoppas vi på lika bra väder, även om de lovat annat. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0