En ren dörr!

Igår fick jag något plötsligt infall och började tvätta fönster, bara för att jag just konstaterat att jag hatar att tvätta fönster. Så värst många fick jag förstås inte tvättat, men åtminstone utsidan på flera. Eftersom våra fönster öppnas inåt så får jag tvätta de andra sidorna en regning dag eller åtminstone en dag då jag vill vara inomhus. På samma gång tvättade jag de små rutorna i ytterdörren samt hela dörren på insidan och utsidan. Vet inte om utsidan blivit tvättad någon gång för den var verkligen smutsig!
 
 
De här dörrkransarna hänger med ännu, passar så bra året runt. Vissnar eller gulnar gör de inte heller, helt perfekta. Något som saknas är hängamplar, köpte inga denna sommar, satsade på växthuset istället. Visst är det fint med sommarblommor, men de är inte billiga heller, speciellt inte amplar. Kanske jag köper några nästa år.
 
 
Nu återstår det att se om jag orkar fortsätta tvätta några fönster idag. Vi får se. Finns ju roligare saker att göra. Ikväll åker vi säkerligen till Lillö en sväng. Jag vill trimma resten av gräset och Johnny ska fortsätta fixa på bryggan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0