En Gilla knapp

Har suttit i flera timmar och försökt komma på hur man ska göra för att få en Gilla knapp längst nere vid varje inlägg. Går man in på bloggen med mobilen ser det ju helt annorlunda ut och där fanns redan en gilla funktion. Hittade några bra sidor på nätet där det stod hur man skulle gå till väga, till sist lyckades jag. Men helt färdigt är det inte ännu. Klickar du t.ex. på ett enskilt inlägg i menyn (alltså så du bara får upp ett enda inlägg), så ser det konstigt ut. Det är alltså inte meningen att sidan ska se ut så. Är något fel i koderna. Vem vet när jag kommer på vad som är fel, då jag har klippt och klistrat koder hela kvällen. Kan också vara någon kod som fattas, som jag i misstag raderat. Jag är ju inte precis någon expert på det här med bloggar och koder. 
 
Då jag väl hade fått dit koden på rätt ställe var följande fråga vilken färg själva knappen skulle vara. Jag valde svart för att det är min favorit färg.
 
Bild från blogg.se
 
Finare knappar har jag väl sett, skulle egentligen bara ha velat ha ett hjärta eller liknande, men det får bli en annan gång. Får duga så här!
 
Så nu är det alltså mycket lättare för dig som inte "orkar" eller vill kommentera. Är det något du gillar i inlägget så är det bara att trycka på gilla knappen.
 
UPPDATERING: Nu var problemet med sidan löst. Johnny fixade. Hade visst raderat bort en rad i misstag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0