Dagens lista

Tidstjuven skriver på sin blogg om "Dagens lista" som cirkulerade på alla bloggar 2009. Jag har inget minne av att jag skulle ha gjort någon lista då, men jag kan ju göra en idag. Bättre sent än aldrig!
 
Dagens humör: Helt okej. Inget större fel på det. Blir dock lite deprimerad då jag ser ut och ser att det snöar, men kan inte göra så mycket åt den saken.
 
Dagens mående: Nåja, ungefär som vanligt. Sjukt lite här och där. Sjukt i axlar, nacke och huvud. Trodde jag skulle klara mig ifrån att ta en burana idag, men icke. 
 
Dagens borde: Det är mycket det, men kan ju börja med att lägga de gamla sommardäcken i bilen så jag har dem med imorgon då jag åker och köper två nya. Far och köper nya direkt efter att jag slutat jobbet imorgon bitti.
 
 
Dagens frisyr: Frisyr? Just nu ett kråkbo på huvudet. Borde kanske dra en kam genom håret. Blir nog en hästsvans senare idag.
 
Dagens smink: Inget smink än så länge.
 
Dagens klädsel: Just nu nattlinne. Blir väl nog jeans och nån tröja då jag orkar klä på mig.
 
Dagens planer: Fundera ut vad jag ska baka till kalaset på lördag, måste några ingredienser inhandlas? Tvätta sängkläder. Någon kisse hade tydligen spytt i sängen igår och det upptäckte vi först då vi skulle gå och sova. Blev att renbädda före vi kunde lägga oss ner. Åka till gymmet och sedan till nattjobb.
 
 
Dagens materiella vill ha: Hmm..just idag vet jag inte om jag behöver något. Men den nya mumin sommarmuggen samt tallriken skulle jag gärna vilja ha. Egentligen flera stycken sommarmuggar. De är ju tillverkade i Finland (troligen de sista som är det) så de kan ju bli dyra i framtiden, hehe.
 
Dagens fundering: Ska det någongång bli vår på riktigt?
 
Dagens beroende: Paradise hotel Danmark och Norge. Lite underhållning måste man ju ha.
 
Dagens tråkigaste: Att det snöar utomhus.
 
Dagens längtan: Vill ha sommar NU!
 
Dagens superlängtan: Längtar såååå mycket efter att få fara och tälta. 
 
Dagens tidning: Vasabladet, läser knappt någon annan tidning.
 
Dagens låt: 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0