Fredagen den 20.11

Äntligen fredag! Eller ja, ska ju jobba dubbelnatt i helgen så egentligen betyder fredagen inte så mycket. Idag ska loppisbordet tömmas, hoppas jag inte behöver bära hem så mycket saker. Tänkte faktiskt vara lite oekonomisk idag och köra till gymmet nu på förmiddagen. Är så länge sedan jag varit på fredagsjumppan. 
 
Den första snön väntas komma nu i helgen. Ska bli spännande att se hur mycket som kommer, och hur länge den stannar kvar på marken. Hoppas ändå inte att det blir så dåligt före, jag vill ju åka på julmarknad till Juthbacka på söndag. Måste ju ha något roligt att se framemot i helgen förutom jobb. 
 
Så här fint kan det vara på Lillö en solig vinterdag. Egentligen vill jag ha full vinter nu på en gång. Tycker vi kan skippa snöslasket.
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Hittade precis till din blogg.....gud vilken vacker vinter bild. Naturen kan verkligen bjuda på fina ögonblick. Han fortsatt trevlig helg.

Mvh Linda

Svar: Tack för din kommentar! Jo det blev genast mycket finare ute då snön kom :). Ha en fortsatt trevlig helg du också.
Caroline

2015-11-21 @ 22:05:29
URL: http://hemljuvligahem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0