Morsdag

Igår firade vi morsdag hela dagen. Först for vi till Västervik där vi alla hjälptes åt att laga mat. Johnny var grillmästare och grillade. Det blev små smörgåsar med kallrökt lax på till förrätt. Till varmrätt blev det nypotatis, grönsaksgratäng, grönsallad, grillade spett med broiler inlindat i bacon samt ännu en till sorts kött. Mätt blev man! Det räckte riktigt bra med glass med hallon samt kaffe till efterrätt. Något tårtbit skulle inte ha gått ner. 
 
 
Senare på kvällen for vi till Målarbackan. Där firade vi både Johnnys mamma och pappa. Johnnys pappa fyllde nämligen år. Någon gräddtårta blev vi inte bjudna på men en god donits slank nog ner. Ett parti Ticket to ride blev det också.
 
 
Då var den helgen över. Skönt med två lediga dagar nu. Märktes att jag var trött, har sovit som en stock inatt. Var välbehövligt med sovmorgon. Någon loppisrunda blir det inte idag. Sitter och funderar om jag borde låta bilen vila idag och bara vara hemma, finns ju nog tillräckligt att göra här hemma bara man sätter igång.
 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

mumms

2015-05-11 @ 08:53:42
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Finlandssvenska inredningsbloggar

Hejsan. VIlka läckra bilder..;). Kikar in för att berätta att du blivit vald till månades blogg på Fisve-bloggen...
Ha det så bra,
Lotta

Svar: Tack! Det var roligt att höra :)
Caroline

2015-05-11 @ 12:29:39
URL: http://fisveblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0