En fyndlåda

Idag var vi på loppis till Smedsby. Där ordnades loppis vid ett gammalt hus. Närmare bestämt vid samma hus som jag köpte den gamla vaggan för x antal år sedan. Vi var inte de enda som var där för att fynda, var mycket folk där redan före loppiset officiellt öppnade. Ja vi var ju också där före klockan var slagen. 
 
 
 
Var riktigt intressant att gå omkring och se på alla fina gamla saker. Billiga möbler hade de, men tyvärr har vi redan för mycket möbler i vårt hus så kunde inte börja inhandla ännu fler. Just nu är jag inte riktigt sugen på något renoveringsprojekt heller. Jag fyndade dock en "fyndlåda". I den fanns en gammal cigarr låda jag inte kunde ta ögonen ifrån.
 
Den här fina lådan kunde jag bara inte slita mig ifrån. Vad som är så speciellt med gamla lådor kan jag inte säga, men den här bara måste jag ha. Att jag fick lite andra saker med på köpet gjorde ingenting.
 
 
 
 
Nu väntar jag bara på att auktions säsongen ska dra igång. Kan hända det blir ett besök norrut den 14.5, men det får vi se då.

Kommentarer
Postat av: Lena

Hejsan! Roligt att hitta en till härlig Österbottnisk blogg.Så roligt att läsa om alla loppisar du besöker :).Får man fråga vad som sker den 14.5, e det nån auktion?

Svar: Hej! Roligt att höra! Jo i Terjärv ordnas det auktion den 14.5. Blir en bit att köra, men årets första auktion i nejden kan man ju inte missa :).
Caroline

2015-05-11 @ 21:10:57
Postat av: Lena

Tack :) Som loppisfantast lockar det nog att fara på auktion.Finns det mera info om auktionen nånstans? Tycker det e svårt att få reda på när det e auktioner och loppisar i nejden.

Svar: I lördagens Vasablad fanns en annons. Borde ha funnits i Öt då också. Auktionen börjar kl.11 på torsdag, adressen är Sandkullav.112 i Terjärv. Oftast får jag reda på auktioner via annonser i Vasabladet. Ibland kan jag också se nån annons på findit.fi.
Caroline

2015-05-12 @ 11:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0