Lite retro

Den första ljusstaken är framtagen. Frågan är bara om den ska stå där den står. Ifjol fick vi den här gamla ljusstaken av Johnnys släkting. Hon funderade om vi möjligtvis ville ha den fast den inte fungerade, den kanske går att laga. Det var inte så lätt att få tag i nya ljus till den (beställningsvara i Vasa och ännu har de inte kommit). På Ica Maxi i Haparanda var det bara att plocka kärran full med lampor (om man skulle ha velat det). 
 
 
På Ica kunde vi också se att de nytillverkar den här ljusstaken. Det som skiljer är att den nya är i plast/metall, medan den gamla har en fot av teak och ljusarmarna är av metall. Det som också är häftigt med den här ljusstaken är lamporna, nog ser det ju finare ut då HELA lampan lyser än om bara toppen på lampan skulle lysa. Med den nya versionen av ljusstaken medföljde det bara "vanliga" lampor.
 
 
Googlar man så kan man läsa att den gamla inte är så billig att få tag på, så tusen tack för den fina presenten! Dessutom har vi ju orginalförpackningen från 1960-talet också...
 
 
Så nu får man känna sig lite retro då, fast retro kanske inte riktigt är min stil. Men den här ljusstaken passar nog i alla hus, den är ju bara så häftig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0