Resultatet

Var till sjukhuset idag, fick veta resultatet av magnetröntgen. De såg förslitningar (som jag redan visste om) samt att en disk putade utåt eller inåt (minns inte vilket), nåja i alla fall så är det nog det som gör att jag har sjukt i ryggen till och från. Det klämmer troligen på en nerv vilket gör att smärtan strålar ut i benen. Är tydligen något jag får leva med. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, men i alla fall så vet jag ju orsaken nu och det är ju en lättnad. Jag ska försöka röra på mig som vanligt, frågan är bara om jag vågar göra det, vill ju inte ha sådär sjukt i ryggen igen, men det kommer jag troligen nog att få någongång förr eller senare, förhoppningsvis senare. 
 
Sedan var det en till sak som de såg på magnetröntgen som måste undersökas (var i vanlig röntgen idag), som inte har med ryggen att göra, så nu får jag gå och oroa mig för det resultatet i två veckor...Suck...tycker inte om att vänta. Man ska tänka positivt...jo jag ska försöka :).
 
Ja så är läget just nu. Och för att muntra upp mig for jag och köpte en Kotzone ( ja jag vet, jag köpte en förra veckan också), men något gott måste man få unna sig. Dessutom har jag morgondagens lunch räddad då jag sparar halva pizzan tills imorgon. Johnny ska ju som sagt jobba imorgon så är skönt att slippa laga mat åt sig själv då.
 
Ska nog se på senaste avsnittet av Vampire diaries nu bara för att tänka på något annat. Sedan blir det jobb inatt...Ser dock fram emot imorgon kväll då vi är bjudna på 50-års kalas, blir säkert roligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter inte så farligt i allafall men du e ung ti ha förslitningar.måste tänka positivt

Svar: Ja, jag skyller på dåliga gener :) Ska försöka tänka positivt...
Caroline

2013-11-22 @ 16:20:08
Postat av: [email protected]

kanske de såg i magnetröntgen 10 tår och fingrar? :)

Svar: Nej tyvärr var det inget sådant :)
Caroline

2013-11-22 @ 17:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0