Inspiration ur favorit böckerna

Vi har en hel hög med böcker, men ingen bokhylla. För tillfället finns alla böcker in tyngda i ett skåp. Inte precis så praktiskt om man vill läsa boken längst bak, om man ens vet vad det finns för böcker där. Idag tog jag en titt i skåpet och bläddrade i några av mina favorit böcker. Låt dig inspireras och njut av de vackra bilderna (om än vissa bilder är lite gryniga).
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan sitta timtals och bara bläddra i de här böckerna. Finns flera saker som jag skulle vilja testa att laga, men det är själva inspirationen som fattas ibland. Det är ju mycket enklare att sitta och titta i böckerna. Jag tycker om att pyssla, men ändå inte. Det beror lite på vad det är för pyssel. Det går ju lätt att samla ihop lite fina gamla saker på ett bord och vips har man gjort en ny bordsdekoration. Har en förkärlek till vackra bordsdekorationer med ljus, ljusslingor, naturmaterial och andra små skaker man kan hitta i hemmet. Måste man använda några redskap som nål, tråd, borrmaskin eller liknande väljer jag oftast bort dessa "pyssel".
 
På tal om pyssel, så håller jag ju på och målar om en skohylla. Under sjukledigheten har målandet av hyllan stått still. Får se om jag tar tag i saken någon dag. Det var ju bara det att det är så många vinklar och vrår på hyllan så det tar en god stund att måla den ett varv till. Ska jag måla något ska det vara något som går snabbt, t.ex. en husvägg (dock inte på höga höjder). Då det gäller såna här saker har jag nog inget tålamod, fastän jag kan tycka jag har ganska långt tålamod då det gäller andra saker. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

oj gud va fina bilder .finns säkert mycket man kunde göra med de gamla sakerna man har men inte blir e lika fint

2013-11-19 @ 15:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0